POZNAJMY SIĘ!
Hej! Jestem Klaudia i zapraszam cię do mojego miejsca w sieci. Jeśli chcesz ułatwić sobie życie i odzyskać czas dla siebie - dobrze trafiłaś. Nauczę cię, jak sprawić, by żyło ci się łatwiej oraz jak zadbać o siebie (szczególnie gdy nie masz czasu ani pieniędzy). Pokażę ci także, jak oszczędzać pieniądze. Mam nadzieję, że miło spędzisz u mnie czas. Chciałabym być dla ciebie wsparciem. Prywatnie jestem żoną wspaniałego mężczyzny i mamą Małego Człowieka. Lubię się rozwijać i nie potrafię stać w miejscu. Mam minimalistyczną duszę, która ciągle każe mi pozbywać się nadmiaru. Lubię czytać i spędzać czas na świeżym powietrzu.
CO MOGĘ DLA CIEBIE ZROBIĆ!
Jestem coprywriterką z doświadczeniem w pisaniu tekstów na blogi, strony www, sklepy internetowe. Piszę także teksty we współpracy z markami (Poster Store, Bee.pl). Napisałam dwa ebooki, które możesz zakupić w moim sklepie. Jeśli chcesz się ze mną skontaktować - czekam na twoją wiadomość. Możesz być pewna, że odpiszę na e-mail.

JAK MOGĘ CI POMÓC?

  • 1
    NEWSLETTER
    Przeczytaj list od serca i treści, których nie ma nigdzie indziej.
    Czytaj więcej
  • 2
    INSTAGRAM
    Odwiedź mój sklep i dowiedz się, co mam w ofercie.
    Czytaj więcej
  • 3
    WSPÓŁPRACA
    Napisz do mnie i razem ustalimy warunki współpracy.
    Czytaj więcej

ZACZNIJ CZYTAĆ TUTAJ

Przeczytaj najnowsze wpisy!

Jajecznica inaczej - zapiekana w bułce


Jajecznica zapiekana w bułce to bardzo prosty przepis. Potrzeba do niego niewiele składników oraz umiejętności. Z za to można się najeść i całkiem nieźle smakuje. Jajecznicę lubię tylko w tej formie. 



Potrzebujemy: 

bułkę
jajko
cebulę
ser
szynkę
szczypiorek
ojej


Robimy tak:

Cebulę siekamy, podsmażamy na oleju. Szynkę kroimy w małe kawałki i dodajemy na patelnię. Następnie wbijamy jajko i podsmażamy, ale tak, żeby było jeszcze troszkę płynne. 

Z bułki odkrajamy czepek i wyciągamy środek. W środek dajemy jajecznicę. Przykrywamy to serem w paskach. 

Pieczemy w piekarniku w 150 stopniach przez kilka minut. Bułka robi się chrupiąca, a jajko się "dosmaża". 

Po wyciągnięciu posypujemy posiekanym szczypiorkiem. 

Smacznego :) 

Poniżej przepis w zdjęciach. 










Komentarze

  1. Niby coś zwykłego, ale jak się fajnie zrobi i poda, to już jest coś! ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Anonimowy9/19/2017

    Świetny pomysł na śniadanie. Inna jajecznica niż zawsze:)

    OdpowiedzUsuń
  3. Takie sniadanie moglabym jesc codziennie :) Twoj przepis przypomnial mi, ze w niektorych restauracjach podaje sie zurek w chlebie i bardzo lubie taki sposob podawania jedzenia.

    OdpowiedzUsuń
  4. Pyszności! Muszę wypróbować ten (nie)banalny sposób na jajecznicę :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Anonimowy9/21/2017

    Muszę wypróbować!

    Zapraszam do siebie: https://innarzeczywistoosc.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  6. Aleś smaka narobiła! Pomysł na pewno wykorzystam! :)

    OdpowiedzUsuń

Prześlij komentarz

Dziękuję za każdy komentarz. Wszystkie Twoje słowa motywują mnie do dalszego działania. Jeśli blog Ci się spodobał, koniecznie zaobserwuj i bądź na bieżąco!